Wie zijn wij

Het is onze missie om kinderen dagvers en warm te laten eten. Het is onze visie om ze kennis te laten maken met gezonde gerechten uit verschillende culturen.

Veel kinderdagverblijven hebben geen eigen gelegenheid om warme maaltijden te maken. Kinderen worden vaak laat opgehaald en niet elke ouder komt eraan toe dan nog een warme maaltijd te maken voor het kind. En sommige ouders hebben simpelweg niet voldoende geld om hun kinderen elke dag een gezonde, voedzame maaltijd te geven. Door te kiezen voor de gerechten van KidsMixFood, zorgt u dat de kinderen voldoende bouwstenen binnenkrijgen voor een gezonde toekomst.

Wie zijn wij?
Shomara Marjolein Hunte begon al in 2005 met het vrijwillig lunchpakketten en maaltijden te bereiden tijdens naschoolse projecten. Tijdens zomerkampen verzorgde ze samen met haar moeder Melanie ‘t Zandt het ontbijt, lunch en diner. Het gaf altijd weer voldoening de blije gezichten van de kids te zien tijdens het gezamenlijk eten van de heerlijke maaltijden. Vanuit het besef dat kinderen gezonde bouwstenen nodig hebben om te groeien en de kwaliteit van het zelfgemaakte eten, hebben ze KidsMixFood opgezet: gezonde warme maaltijden voor kinderen in de kinderopvang.

Hoe werken wij?
De dagverse maaltijden worden kant en klaar in warmtecomponenten dagelijks bij u geleverd. U kunt het eten meteen opdienen. Wij houden, wanneer u dat wenst, rekening met de meest voorkomende allergie├źn in overleg met een specialist en ook is het mogelijk om gerechten zonder varkensvlees te bestellen. Wij zijn ook gespecialiseerd in lekkere vegetarische gerechten.

Kwaliteit en service
Kiest u voor een samenwerking met KidsMixFood dan bent u verzekerd van kwaliteit en service. Onze inkoper koopt altijd de meest verse ingredi├źnten. Onze producten lopen uit van de meest Hollandse groente bijvoorbeeld bloemkool tot heel exotische, bijvoorbeeld kouseband, jarpesi of Bulgur.

De maaltijden bezorgen wij op de met u afgesproken tijd. Mocht u extra maaltijden willen bijvoorbeeld voor uw personeel, kunt u dit bij voorkeur een dag van te voren bijbestellen.

Puur en vers
Wij houden rekening met het zoutgehalte en gebruiken geen kunst-, geur-, kleur- of smaakstoffen. Wij halen onze lekkere smaken uit pure verse groente, fruit en specerijen. Hierdoor bent u verzekerd van een verantwoorde lekkere gezonde maaltijd boordevol vitamine voor uw kids.

Goede doelen
Een gedeelte van de opbrengst besteed KidsMixFood aan goede doelen voor kinderen. Dus met uw afname draagt u ook een steentje bij aan het goede doel. Goede doelen zoals War Child en het Aids Fonds.